Collageen is een cruciaal huidmolecule in de strijd tegen huidveroudering, het geeft structuur en stevigheid aan je huid. Wanneer collageen meer afgebroken dan aangemaakt wordt, vermindert de stevigheid en ontstaan er rimpels en lijntjes. Gelukkig voorkomen Simia™ Anti Rimpel Beauty Pads dat bestaande lijnen dieper en opvallender worden voor jezelf en anderen. Bovendien kun je de huid optimaal verzorgen en de aanmaak van collageen stimuleren met de serums van Simia™. De combinatie van deze serums en siliconen gelpads kan zorgen voor verbluffende resultaten.  

Retinol, ook wel bekend als vitamine A, is een krachtige antioxidant die de celvernieuwing stimuleert en de collageenvorming activeert. Retinol bestrijdt huidschade en zorgt voor een gave huid.  Fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken worden vervaagd. De anti-acne eigenschappen van retinol helpen mee-eters en puistjes te verminderen en te voorkomen. Het helpt de poriëngrootte te verminderen. Ook de huidteint en huidtextuur worden zichtbaar beter.

Simia™ Retinol Serum is een harmonische mix van waardevolle bestanddelen die ieder hun eigen unieke werking hebben op de huid.

Actieve Retinol 2,5% heeft een verjongende werking op de huid, heeft een licht exfoliërende werking tot in de diepere huidlagen en zorgt voor een boost in de celvernieuwing. Kan pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes en lijntjes bestrijden en helpen te voorkomen. Maakt de huid gladder, egaler en zachter en kan littekens van bijvoorbeeld acne en huidbeschadiging door onder andere zonschade herstellen.

Hyaluronzuur, dit huidherstellende ingrediënt is in staat om vocht vast te houden en daarom ideaal voor het hydrateren van de huid. Verder zorgt hyaluronzuur voor bescherming tegen schade door vrije radicalen en kalmeert het de huid.

Vitamine E heeft herstellende eigenschappen en biedt bescherming tegen huidbeschadiging door vrije radicalen. Het versterkt de barrièrefunctie van de huid en zorgt ervoor dat andere werkzame ingrediënten dieper in de huid kunnen komen.

 

Geschikt voor alle huidtypen, met uitzondering van de extreem gevoelige huid. Gebruik een product met retinol niet als je huid extreem gevoelig is, als je eczeem hebt of als je zwanger bent. 

30ml

Nieuwe generatie retinol

Simia™ Retinol Serum bevat Retinol H10, de nieuwste generatie retinol, die de natuurlijke productie van hyaluronzuur stimuleert voor een steviger en mooier huid. Retinol H10 is daarnaast veel stabieler bij blootstelling aan daglicht en warmte, waardoor deze overdag (in combinatie met SPF!) gebruikt mag worden.  

Zuinig in gebruik

Een serum kan soms verhoudingsgewijs duurder lijken dan een dag- of nachtcrème, maar is in praktijk veel zuiniger in gebruik. Door de hoge concentratie aan werkzame stoffen in de Simia™ serums, hoef je er maar een klein beetje van aan te brengen op de gezichtshuid. 

Vitamine C is een van de best bestudeerde cosmetische ingrediënten die de huid écht verbetert. Zeker als je ouder wordt of wanneer je huid veel wordt blootgesteld aan de zon, smog en andere schadelijke invloeden is vitamine C onmisbaar. Simia™ Vitamine C Serum heeft een hoge concentratie van deze werkzame stof in combinatie met vitamine E, een gouden duo. Vitamine C egaliseert je huid en vermindert rimpels en hyperpigmentatie. Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen verminder je de kans op mee-eters en puistjes. Het helpt je huid te herstellen van onder andere puistjes, uv-schade en gaat roodheid tegen. Daarnaast zorgt vitamine C ervoor dat je huid extra collageen (bindweefsel) aanmaakt voor een mooie stevige huid. 

 

Simia™ Vitamine C Serum is zeer geschikt voor de vermoeide en gestreste huid. Het is een harmonische mix van waardevolle bestanddelen die ieder hun eigen unieke werking hebben op de huid.

Vitamine C 20% stimuleert de aanmaak van collageen, die afneemt door blootstelling aan de zon en het verouderingsproces. Vitamine C helpt ook om littekens, hyperpigmentatie, fijne lijnen en rimpels te verminderen. In klinisch onderzoek is gebleken dat de huid van proefpersonen na langdurig gebruik van het ingrediënt egaler en steviger werd. Simia™ Vitamine C serum maakt gebruik van een concentratie van 20% vitamine C, omdat dit percentage voor de meeste mensen de beste resultaten biedt zonder irritatie.

Hyaluronzuur, dit huidherstellende ingrediënt is in staat om vocht vast te houden en daarom ideaal voor het hydrateren van de huid. Verder zorgt hyaluronzuur voor bescherming tegen schade door vrije radicalen en kalmeert het de huid.

Vitamine E 5% heeft herstellende eigenschappen en biedt bescherming tegen huidbeschadiging door vrije radicalen. Het versterkt de barrièrefunctie van de huid en zorgt ervoor dat andere werkzame ingrediënten dieper in de huid kunnen komen. Vitamine C werkt het beste in combinatie met andere antioxidanten. Vitamine C en vitamine E vormen een gouden duo.

 

Geschikt voor alle huidtypen, met uitzondering van de extreem gevoelige huid

 

30ml

Purging

Je huid kan de eerste dagen/weken wat onrustig(er) worden. Het is belangrijk om toch door te gaan met het gebruik, ook al voelt dat tegenstrijdig. Purging ofwel zuiveren houdt in dat je huid druk bezig is met het kwijtraken van alle opgekropte narigheid. Wees gerust: de puistjes die je nu ineens ziet opkomen, verdwijnen binnen enkele dagen/weken, waarna je huid zal verbeteren. Puistjes die het gevolg zijn van purging (zuivering) zullen nooit langer dan vier weken aanhouden. Bovendien verschijnen puistjes op dezelfde plaats op de huid als ze normaal zouden doen. Ofwel: verschijnen je puistjes altijd al op je kin en voorhoofd, dan doen ze dat nu ook als je huid wordt gezuiverd. Krijg je ineens op heel andere plekjes last van je gezicht last van irritatie en onrust, dan is de kans groot dat er sprake is van een irritatiereactie en dat je beter kunt stoppen met het product.

Wist je dat Simia™ Vitamine C & Retinol serums de Nr. 1 serums zijn op bol.com?

Klik op afbeelding  voor reviews van echte bol.com klanten

Simia™ Retinol serum wordt aangeprijst in JAN online magazine:

'De beste beautyproducten met collageen voor een stralende huid'

Klik op afbeelding voor artikel